Vår klinik  är helt nybyggd. Mottagningen är designad  för att undgå den annars vanliga sterila och kliniska miljön. Detta för att skapa en lugn och harmonisk upplevelse för er som patienter. Vi har fem stora behandlingsrum och använder det absolut senaste inom de digitala tandvården. Samt en av få kliniker som har egen CBCT-datortomografi med all kompetens direkt på plats.

Babak Rostamian

Leg.Tandläkare / Klinikchef

Klinikens grundare och team ledare Babak Rostamian examinerades från Karolinska Institutet i Stockholm 2005. Under sin karriär har han haft privatmottagningar i England, jobbat i det nordligaste delarna av Skottska högländerna och Orkney öarna. Från 2012 och framåt etablerade han och drev sammanlagt fem tandvårdskliniker i södra dalarna.

Babak är nichad inom Implantatkirurgi och har flera års erfarenhet inom detta precisions område med över tusen Implantat placerade. Han är utbildad och upplärd av en Sveriges bästa implantatkirurger i dalarna, Leg. Tandläkare, Spec Parod Gunnar Olsson. Andra områden av intressen är Parodontal kirurgi samt avancerade rotbehandlingar.

Hans andra passion i livet är motorcycklar. Vilket han åkt halvägs runt jorden med, 25 000 km från England till Singapore.

 

Team norrdental

 

Bahram

Leg.Tandhygienist

Amir

Tandsköterska

Farhnaz

Leg.Tandhygienist

.Zahra

Sterilbiträde

Yvonne

Reception/Tandsköterska

...

...

Labb och Tandteknik

All vår labbteknik samt arbeten görs av ett svenskt ISO-certifierad labb i Luleå samt Östersund. Detta innebär att arbeten är garanterade att ej skickas utomlands.

N

3 års garanti på fast protetik

N

1 års garanti på proteser/Löständer

Din säkerhet är viktigt för oss

Vi arbetar ständigt med att behålla och utveckla hög standard inom områdena patientsäkerhet, kvalitet, trivsel och miljö. Vårt mål är att du ska känna dig trygg hos oss och alltid veta att de behandlingar du får håller en hög kvalitet.

Din säkerhet som patient beror på vår kompetens. All personal på kliniken har många års erfarenhet. Vi arbetar med och utvecklar de allra senaste metoderna inom tandvården.

Vi strävar ständigt efter en hög kvalitet på våra behandlingar .Eftersom det alltid finns goda grunder till nya regler och rekommendationer från myndigheterna så är vi noga med att följa dem och uppdatera oss.

Vårt mål är att du som patient ska trivas hos oss och då är det av stor vikt att miljön runt omkring är lugn och avkopplande.